• SHARE

Staff writer Unlike the common image of mental institutions with tight security and barred windows, the Yowa Hospital in Nerima Ward, Tokyo, looks no different than a general hospital.

Together with its renovated entrance, cafeteria and green courtyard, the hospital’s interior showcases efforts made to improve the environment for patients. Still, the hospital admits there is much room for improvement.

Unable to view this article?

This could be due to a conflict with your ad-blocking or security software.

Please add japantimes.co.jp and piano.io to your list of allowed sites.

If this does not resolve the issue or you are unable to add the domains to your allowlist, please see out this support page.

We humbly apologize for the inconvenience.

In a time of both misinformation and too much information, quality journalism is more crucial than ever.
By subscribing, you can help us get the story right.

SUBSCRIBE NOW